Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 2.383,-


1 uge på Kreta for kun 2.383,- inkl. fly og lækkert hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. aug – 6. sep 24 (7 nætter)
Pris2.383,-

 

billund: 5. – 12. sep 24 (7 nætter)
Pris3.768,-

 


Hotel – København

Det charmerende lejlighedshotel Castri Village ligger på en bakke med en fantastisk udsigt over bugten. Her kan du nyde morgenmaden ved poolen og den frodige udsigt. Hvis du ønsker at kombinere din ferie med motion, er området ideelt til windsurfing og mountainbiketure. Hotel Castri Village er beliggende tæt på den smukke og populære Vau strand, omgivet af bjerge og oliventræer. Hotellet har en pool og en separat børnepool til små børn, samt solstole og parasoller.

Der er en pool-/snackbar og en à la carte-restaurant. En gang om ugen fra juni kan du deltage i hotellets traditionelle aften med lækre lokale retter og græsk musik. Hotellet tilbyder gratis wifi overalt og har en reception, der er åben fra kl. 08.00-22.00. Der er gratis deponering i receptionen. Hotellet tilbyder også transport til og fra indkøbsmuligheder (bestilles i receptionen). Windsurfing og mountainbike kan arrangeres mod betaling (ikke gennem hotellet). Hotelområdet har mange trapper og store niveauforskelle. I nærheden af hotellet ligger Toplou, et munkekloster kendt for sine prisvindende vine. Der er udendørs parkering på hotellet. Trapper og niveauforskelle findes både indenfor og udenfor hotellet.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – Billund

Akti Chara er et populært familiehotel med en dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet lige uden for døren. Den store pool inviterer til badeture, og hotellet ligger tæt på centrum med restauranter og butikker, som kun er et par minutters gang væk. Akti Chara på Kreta er et pænt og populært mellemklassehotel med en fremragende beliggenhed direkte ved den dejlige strand i Platanes. Der er en stor pool med rampe, børnepool samt solstole og parasoller. Hotellet har også en bar og snackbar, der serverer hjemmelavede retter.

Der er gratis wifi i fællesområderne og en lille legeplads. Hotellet har et minimarked, hvor du nemt kan handle snacks og måltider til lejligheden. Du bor også tæt på restauranter og andre supermarkeder. Der er gode busforbindelser til Rethymnon by, som ligger ca. 6 km væk. Lokaltrafik og nærliggende barer samt en trafikeret vej kan opleves som forstyrrende i nogle værelser og ved poolområdet. Hotelområdet strækker sig helt ned til stranden, og afhængigt af hvor på hotelområdet du bor, kan der være op til 100 meter til stranden.

Se mere her:

FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kreta!

Fra København: 30. aug – 6. sep 2024

 

Fra Billund: 5. – 12. sep 2024

 


Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365