Vi finder de bedste rejsetilbud

Oplev Manchester United mod Liverpool for kun 4.095,-


Fodboldrejse til Manchester for kun 4.095,- per person inkl. hotel og billet til storkampen i Premier League mellem Manchester United og Liverpool!

Det bliver ikke meget større end når Manchester United tager imod Liverpool i Premier League. Glæd dig til at opleve stjerner som Rasmus Højlund og Virgil Van Dijk duellere i et af fodboldens mest traditionsrige og ikoniske opgør.
De to storklubber er blandt Europas mest succesrige fodboldklubber og leverer en af ​​de hårdeste og mest konkurrencedygtige rivaliseringer i fodboldverdenen. Klubberne ligger kun omkring 30 miles fra hinanden i det nordvestlige England og støttes af hundredvis af millioner af fans over hele kloden.

Se det gode tilbud til Premier League her

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Footballtravel.dk

Hos Footballtravel.dk har vi fundet en pakke med to overnatninger og fodboldbilletter til Premier League kampen mellem Manchester United og Liverpool!

SE MERE HER:

 


Fly

 

Du kan finde dine flybilletter til Manchester på vores flysøgningsmaskine her:


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Manchester. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365