Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Hotel Hesselet for kun 898,-


Weekendophold på det fremragende 4-stjernede Hotel Hesselet for kun 898,- per person inkl. overnatning, morgenmad og fri adgang til wellnessfaciliteter som swimmingpool, spabad, sauna og fitnessrum!

Med malerisk udsigt direkte ud over Storebælt og tæt ved bøgeskov er Hotel Hesselets beliggenhed helt vidunderlig. Hotellet er et af Danmarks smukkeste designhoteller med sans for detaljer og kvalitet. Her kan du nyde hotellets wellnessfaciliteter, hvor du kan tage en svømmetur i poolen eller forkæle dig selv med en afslappende massage eller en tur i boblebadet. Tag dig også tid til at koble af i saunaen inden du smager den lækre gourmetmad på Hesselets egen restaurant.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.795,- for 2 personer, hvilket svarer til 898,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Der kan være mindre forskelle i prisen på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365