Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.907,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.907,- inkl. fly og vildt 4-stjernet resort med Hurghadas største vandpark med 80 vandrutsjebaner!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundKøbenhavn

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for 2 personer!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 11. – 18. dec 2024 (7 nætter)
Pris4.907,-

 

København: 13. – 20. dec 24 (7 nætter)
Pris4.933,-

 


Hotel

 

Hotel Jungle Aqua Park by Neverland har et spændende hotelområde med gennemgående jungletema med planter og dyr. Ved det store poolområde er der ikke mindre end ca. 80 forskellige vandrutsjebaner og pools, hvor der er plads til vandsjov og leg for hele familien. Her er også to separate børnepools og flere pools med børnesektion. Gratis solstole, parasoller og poolhåndklæder. To pools er opvarmede til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr.

Gratis hotelbus til stranden ved nabohotellet Dana Beach, hvor der også er gratis solstole samt pool- og snackbar.

Hotellet har flere buffetrestauranter, som tilbyder mad fra alle verdenshjørner. Her er bl.a. en Middelhavsinspireret restaurant, en asiatisk og en italiensk. Flere barer.

Hvis du kan lide at være aktiv, tilbyder hotellet gratis tennis, beach volley, bordtennis, bordfodbold, boccia og minigolf. Billard og vandsportsaktiviteter mod betaling. Spa med en aldersgrænse på 18 år med fitnessrum, indendørs pool, sauna og jacuzzi mod betaling. Aftenunderholdning samt minidisco for børnene.

 

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Vi har fundet et godt tilbud fra Billund og København til Hurghada:

FRA København: 13. – 20. dec 24

 

FRA billund: 11. – 18. dec 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Rejs365 er ikke et rejseselskab, og du kan derfor ikke købe rejseydelser direkte fra Rejs365. I stedet er Rejs365 en uafhængig blog, hvor du gratis kan finde rejseforslag og inspiration. Rejs365 er en kommerciel side, der modtager kompensation fra tredjeparter, uden at dette påvirker prisen for dig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365