Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.262,-


1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.262,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 16. – 23. dec 2024 (7 nætter)
Pris4.262,-

 

København: 16. – 23. dec 2024 (7 nætter)
Pris4.602,-

 

AAlborg: 9. – 16. dec 2024 (7 nætter)
Pris5.186,-


Hotel

Royal Suite Hotel er det ideelle valg for dem, der ønsker at være aktive – uanset om det er på hotellet, i naturen eller ved stranden. Hotellet tilbyder flere pools til både voksne og børn, perfekte til afslapning. Der arrangeres yogaklasser samt kurser i kitesurfing og surfing, og du har mulighed for at prøve SUP, cykle eller tilbringe en dag på havet. Tilbage på hotellet er både frokost og middag inkluderet i All Inclusive.

Royal Suite Hotel har to poolområder: et med en indendørs pool, en børnepool og en udendørs jacuzzi. Den indendørs pool opvarmes om vinteren til ca. 25 grader, men temperaturen kan falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Det andet poolområde har en stor saltvandspool og en børnepool. Ved begge poolområder er der solstole og parasoller, og poolhåndklæder kan lånes mod betaling og depositum.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer middelhavsinspirerede og internationale retter, samt to barer, herunder en poolbar. Du kan træne i hotellets fitnessrum, spille tennis, bordtennis og dart. Billard er tilgængeligt mod betaling, og alle sportsgrene på hotellet kræver et depositum for udstyr. Vandsport tilbydes mod gebyr, dog ikke arrangeret af hotellet. Der er også en legeplads for de yngste gæster.

Gratis wifi er tilgængeligt i de offentlige områder, og der er omklædningsrum og brusere til rådighed ved sene afgange. Sandstranden Costa Calma ligger ca. 900 meter fra hotellet, og du skal krydse en trafikeret vej for at komme dertil.

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Fuerteventura.

 

FRA billund: 16.- 23. dec 2024

 

FRA KØBENHAVN: 16.- 23. dec 2024

 

FRA AALBORG: 9.- 16. dec 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Fuerteventura: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365