Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Zakynthos for kun 2.758,-


1 uge på Zakynthos for kun 2.758,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

 

Se de gode tilbud til Zakynthos her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


Prisoversigt

 

København: 3. – 10. sep 24 (7 nætter)
Pris2.758,-

 

Billund: 27. jun – 4. jul 24 (7 nætter)
Pris2.441,-

 


Hotel – København

Det dejlige Koukla Mare er en lille oase i rolige og smukke omgivelser, og det er en del af vores udvalgte Apollo Mondo Local-hoteller. Dette familiedrevne hotel tilbyder gæstfrihed med ægte varme fra værtsfamilien. Her kan du nyde dagen ved at tage en dukkert i poolen, tage på udflugt og finde en dejlig strand, og derefter vende tilbage til hotellet for en skøn middag på en hyggelig taverna i Agios Sostis. Koukla Mare er beliggende i rolige og landlige omgivelser, hvor familien gør deres ypperste for at sikre, at du får en behagelig ferie. Her får du en autentisk oplevelse af det græske hverdagsliv.

Koukla Mare har et poolområde med swimmingpool, liggestole og parasoller. For at nå stranden skal du krydse vejen og tage trappen ned til den uberørte sandstrand, hvor solsenge ikke er tilgængelige. Strandens bredde varierer afhængigt af tidevandet.

Hotellets bar tilbyder kølige drinks, og du kan nyde en autentisk græsk frappé i morgensolen. I løbet af dagen kan du bestille en enkel frokost, som kan nydes i skyggen under pergolaen ved poolen.

Der er inkluderet wifi på hele hotellet, som består af to bygninger og et lille poolområde. Der er trapper og niveauforskelle både på og uden for hotellet.

Koukla Mare ligger tæt på den lille by Port Koukla, hvor der er et par taverner og nogle butikker. Ca. 2 km væk finder du Agios Sostis, som har et bredere udvalg af spisesteder og shoppingmuligheder. For at nå den nærliggende strand skal du krydse vejen.

Se mere her:

Hotel – Billund

Studios Timotheos tilbyder enkle 2- eller 3-sengs studiolejligheder med balkon eller terrasse. Beliggenheden er perfekt: i centrum af Argassi. Også stranden er inden for gåafstand, så efter blot en kort gåtur kan du nyde sol og strand! Der er en lille swimmingpool ved lejlighederne til en forfriskende dukkert. Skal du ud og køre en tur? Busstoppestedet til f.eks. Zakynthos by ligger lige i nærheden.
Fra Billund:

Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


FLY

På apollo og Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Zakynthos i august og september måned.

FRA København: 3. – 10. sep 2024

 

FRA Billund: 29. aug – 5. sep 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos apollo og Sunweb.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365