Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Playitas i Hurghada med all inclusive for kun 4.511,-


1 uge på Playitas i Hurghada med all inclusive for kun 4.511,- inkl. fly og stort 4-stjernet sportshotel med stort udvalg af faciliteter for både professionelle og hverdagsmotionister!

Det elegante Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas ligger lige udenfor Hurghada. Med blot 15 minutter fra lufthavnen kommer du hurtigt til dette trænings- og ferieparadis. Her trives både den, som ønsker en rolig ferie med dovne dage ved poolen og den, som ønsker en mere aktiv ferie med træningsmuligheder.
Hotellets gæster har også adgang til vandland på nabohotellerne (kun ca. 2 minutter til fods). Her finder du 9 vandrutsjebaner for voksne og 16 vandrutsjebaner for børn!

Se det gode tilbud her:
Fra_BillundKøbenhavn

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for 2 personer!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 11. – 18. dec 2024 (7 nætter)
Pris4.511,-

 

København: 13. – 20. dec 24 (7 nætter)
Pris4.526,-

 


Hotel

Powered by Playitas
Powered by Playitas indebærer en garanti for højt niveau på alt fra service, sportinfrastruktur, træning og sund mad. Gæster der tidligere har besøgt hotellerne Playitas og La Pared kommer til at genkende meget, selvom Aqua Vista på mange måder  er helt unikt.

Sports Inclusive
Sports Inclusive på Aqua Vista – powered by Playitas betyder, at et bredt udbud af sport og træning indgår i rejsens pris. Powered by Playitas’ filosofi er at alle skal kunne træne frit, afprøve nye sportsgrene og dele træningsglæden uden at bekymre sig om ekstra udgifter. Læs mere om træning og aktiviteter der indgår i Sports Inclusive.

Træning på hotellet
På Aqua Vista – powered by Playitas finder du et stort og komplet sportshotel med tilhørende hotelfitnesscenter og et stort udvalg af sportsfaciliteter for både professionelle og hverdagsmotionister. I området, vi kalder Sport Zone, findes flere af hotellets sportsfaciliteter, f.eks fitnesscenter, olympisk 50-meters pool, WOD-box, sprintbane, holdtræningsplatform, indendørs studio, sauna og isbad.

For svømmere (både motionssvømmere, professionelle svømmere og triatleter) er her en olympisk 50-meters pool, som er opvarmet året rundt og følger standarden for olympisk træningsniveau. Crawlkurser tilbydes i visse perioder. Det imponerende fitnesscenter er mere end 600 kvm stort og udstyret med maskiner for både styrke- og konditionstræning. Her tilbydes dagligt træning med instruktører i alt lige fra yoga til funktionel træning og andre sjove træningstimer (se træning på hotellet her).

Apollos udendørs fitnessområde kaldes WOD-box, og her kan du deltage i flere træningspas om ugen med crossfit-lignende hold. Hotellet har to tennisbaner med hardcourt, og her er også fire padeltennis baner samt tre pickelball baner. Hotellet har også beachvolley og boule. Der findes også bordtennis.

Hvis du interesserer dig for dykning eller har lyst til at prøve det, tilbyder vi færdige dykkerpakker via vores udflugter, hvor der er mulighed for at tage dykkercertifikat og kurser eller blot tage på en afslappet dykkertur, der passer både nybegyndere og erfarne dykkere. Ved hotellet er der også andre vandsportsfaciliteter mod betaling. Efter træningstimen kan du køle af i en af de to store pools eller i hotellets tagpool.

Sauna og isbad
Hvis man vil køles ned efter træningen, findes der et isbad med 8-12 grader koldt vand, der er åbent dagligt kl. 08.00-22.00 (mod betaling). Sauna i direkte forbindelse med den olympiske pool og fitnesscenteret, der er åben dagligt kl. 17.00-22.00 (mod betaling).

Dejligt poolområde og privat strand
På Aqua Vista – powered by Playitas er der seks pools inkl. en separat børnepool. En pool, der også har en massagefunktion, ligger på taget i Red Sky Bar med en skøn udsigt over havet. Denne pool er kun for voksne. Hotellets gæster kan også anvende pools på nabohotellerne Aqua Blu og Albatros Aqua Park, der ligger i forbindelse med hotellet (ca. 2 minutter til fods). Her finder du vandlandet med 9 vandrutsjebaner for voksne og 16 vandrutsjebaner for børn fordelt flere steder i vandlandet. Stranden ligger desuden kun en kort gåtur væk. Der tilbydes også gratis transport til og fra stranden, cirka en gang hver halve time. (Der kan forekomme ændringer) Ved stranden er der også forskellige vandsportsaktiviteter mod betaling. Solsenge og parasoller ved poolen og stranden er gratis. Håndklædeservice.

Stort udvalg af restauranter
Aqua Vista – powered by Playitas tilbyder et stort og varieret restaurantudbud. Eksklusivt for Apollos gæster tilbyder vi den helseinspirerede buffetrestaurant Trattoria med en varieret buffet med alt lige fra sunde, internationale retter til lokale, nordafrikanske specialiteter. Her er også en buffetrestaurant, der er delt op i 3 dele; italiensk, orientalsk og asiatisk. Der er også en snackbar, som blandt andet serverer pizza, pasta, salater og sandwiches. Snackbar ved stranden samt drikkebar med selvbetjening ved Sports Zone (alkoholfrit). Hotellets gæster kan også bestille fra snackbaren på nabohotellet Aqua Blu. Lobbybaren Olympus, barerne Millenium, Red Sky Bar med Shisha lounge. Det er også muligt at besøge diskoteket Underground på nabohotellet Aqua Blu. Fiske- og skaldyrsrestaurant (indgår ikke i All Inclusive), bordreservation kræves.

Øvrig information
Dags- og aftenaktiviteter seks gange om ugen. Spa med sauna, jacuzzi, massage og hamam mod betaling på nabohotellet Aqua Park. Skønhedssalon mod betaling. Døgnåben reception. 700 meter til stranden. 15 km fra centrum i Hurghada.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

Vi har fundet et godt tilbud fra Billund og København til Hurghada:

FRA København: 13. – 20. dec 24

 

FRA billund: 11. – 18. dec 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Rejs365 er ikke et rejseselskab, og du kan derfor ikke købe rejseydelser direkte fra Rejs365. I stedet er Rejs365 en uafhængig blog, hvor du gratis kan finde rejseforslag og inspiration. Rejs365 er en kommerciel side, der modtager kompensation fra tredjeparter, uden at dette påvirker prisen for dig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365