Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Mytikas for kun 4.233,-


1 uge i Mytikas for kun 4.233,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, infinity-pool og fantastisk havudsigt!

Mytikas ligger i naturskønne omgivelser ved det klare blå Ioniske Hav og er et ideelt udgangspunkt for at udforske Grækenlands smukke vestkyst.
Rundt om Mytikas finder du flere dejlige strande og bugter med krystalklart vand og langs strandpromenaderne er der flere restauranter, hvor du kan nyde traditionelle græske retter, mens du nyder dejlige aftener med udsigt over det smukke Ioniske Hav.
Fra havnen i Mytikas kan du tage en færge over til den lille ø Kalamos. Her kan du slappe af på smukke strande og svømme i det krystalklare hav, eller hvorfor ikke tage på vandretur i det smukke grønne landskab og udforske øens uspolerede natur.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende og der er mange rejser at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

 


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

BILLUND: 26. AUG – 2. SEP 24 (7 nætter)
Pris4.233,-

 

AALBORG: 5. – 12. AUG 24 (7 nætter)
Pris4.676,-

 

KØBENHAVN: 26. aug – 2. sep 24 (7 nætter)
Pris4.946,-

 


Hotel

Thesmos Village er et skønt lejlighedshotel, der ligger i et roligt og grønt område. Hotellet byder på et stort poolområde med to pools, inklusive en infinity-pool og en børnepool, samt store græsplæner, hvor børnene kan lege. Lige nedenfor hotellet findes en strand med solstole og parasoller inkluderet.

Thesmos Village har en ideel placering ved stranden, og lige over havet ligger det store poolområde med to pools og et soldæk, der tilbyder en smuk udsigt over Kalamos-øen. Infinity-poolen indeholder saltvand, og der er også en børnepool. Hotellet har en pool- og snackbar samt strand- og poolhåndklæder tilgængelige mod betaling. Solstole og parasoller er gratis ved poolområdet og på stranden.

Hotellets restaurant serverer traditionelle græske retter, og der er en kombineret pool- og snackbar, der er åben fra tidlig morgen til efter midnat. Der er også et fælles grillområde i haven.

Gratis wifi er tilgængelig overalt på hotellet. Receptionen er åben fra kl. 08.00-23.00, og ved sen afrejse er der omklædningsrum med brusebad til rådighed. Bemærk, at der er trapper og trin både på hotellets område og til hotellets private strand, som består af groft sand og småsten. Det er muligt at gå eller cykle fra hotellet til nærliggende butikker og større landsbyer/byer.

Se mere her:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund, Aalborg og København til Mytikas:

 

FRA Billund: 26. aug – 2. sep 24

 

FRA aalborg: 5. – 12. aug 24

 

FRA København: 26. aug – 2. sep 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Mytikas. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365