Vi finder de bedste rejsetilbud

De billigste i sommerferien – F.eks. 1 uge i Parga for kun 3.098,-


Vi har samlet de billigste rejser i sommerferien! – F.eks. 1 uge i til Parga for 3.098,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Vi har samlet de billigste rejser i sommerferien, og der er noget for enhver smag i Grækenland, Spanien, Bulgarien og Tyrkiet! Uanset om du drømmer om at besøge Karpathos, Parga, Alanya, Karavostasi, Zagoria, Zakynthos, Sunny Beach, Alonissos, Kalymnos, Kreta, Rhodos, Lesbos eller Costa del Sol, har vi noget for dig.

Bemærk, at nogle af rejserne kun har et enkelt værelse tilbage og derfor hurtigt kan blive udsolgt. Vi opdaterer ikke listen løbende, så hvis prisen eller rejsen ikke længere er tilgængelig eller prisen er en anden, så betyder det, at den er udsolgt.


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


Græske destinationer

Parga – 1 uge Fra 3.098,-

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Billund5. – 12.83.098,-
Aalborg5. – 12.83.329,-
København5. – 12.83.800,-

 

Karavostasi – 1 uge Fra 3.276,-

Karavostasi er en skjult perle i Epirus-regionen i det nordvestlige Grækenland, hvor man finder en idyllisk strand omgivet af frodig vegetation og klipper. Besøgende bliver budt på krystalklart vand, gyldent sand samt en fredfyldt atmosfære, langt fra de travle turistområder. Stranden er udstyret med nødvendige faciliteter som solsenge og parasoller, og der findes tavernaer i nærheden, hvor man kan nyde traditionel græsk mad. Karavostasi er det perfekte sted for dem, der søger en rolig og autentisk græsk strandoplevelse, ideel for familier, par, og solo-rejsende, der ønsker at udforske lokale seværdigheder og kulturelle skatte.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Billund5. – 12.83.276,-
Aalborg5. – 12.83.577,-
København5. – 12.84.324,-

 

Karpathos – 1 uge fra 3.295,-

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

Se mere her: 
FraDatoPrisLink
Billund4. – 11.83.295,-
København1. – 8.84.251,-

 

Zagoria – 1 uge Fra 3.297,-

En rejse til Zagoria byder på en unik naturoplevelse blandt charmerende græske bjergbyer. De snoede veje fører forbi gamle stenbroer over små floder. Husene er bygget af karakteristisk lys kalksten og rummer taverner, hoteller og små gæstehuse i traditionelle bygninger. Et netværk af små gader og stier forbinder byerne, hvilket skaber rolige omgivelser, der er perfekte til afslapning under en aktiv ferie. Zagoria-regionen er præget af stenrige landskaber og frodige skove, der når op til 2500 meters højde. Når vandstanden er høj, dannes naturlige pools i bjergene, som bliver populære badeområder.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Billund5. – 12.83.297,-
Aalborg5. – 12.83.772,-
København5. – 12.84.145,-

 

Zakynthos – 1 uge Fra 3.499,-

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København5. – 12.83.499,-
Billund5. – 12.83.499,-
Aalborg5. – 12.83.799,-

 

Alonissos – 1 uge Fra 3.608,-

Alonissos er det perfekte valg for dig, der søger en afslappende ferie med dejlige strande og smukke omgivelser. På Alonissos er vandet krystalklart og på strandene er der ikke mange turister. Øen er oplagt til dig, der nyder en skyggefuld stund under parasollen, og til dig der søger store naturoplevelser. Efter solen er gået ned, er her et godt udvalg af barer og restauranter.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København3. – 10.83.608,-

 

Lesbos – 1 uge Fra 3.684,-

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København4. – 11.83.684,-

 

Kreta – 1 uge Fra 3.717,-

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København3. – 10.83.717,-
Aalborg3. – 10.83.997,-
Billund4. – 11.83.998,-

 

Kalymnos – 1 uge Fra 3.753,-

Kalymnos er et vidunderligt rejsemål, der ligger et lille stykke nord for Kos. Øen er kendt for sine vidunderlige strande, natur-vaskesvampe og små, stemningsfulde byer, hvor livet foregår i et roligt og afslappet græsk tempo. Hovedbyen Pothia er bygget som et amfiteater omkring den charmerende havn og med hvidkalkede huse, der klatrer op ad bjergskråningerne. Den brede havnepromenade er omgivet af taverner og caféer og hyggelige små butikker.

 

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København2. – 9.83.753,-

 

Rhodos – 1 uge Fra 3.499,-

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Billund4. – 11.83.802,-
Aalborg31.7 – 7.83.825,-
København4. – 11.84.010,-

Bulgarske destinationer

Sunny Beach – 1 uge fra 3.560,-

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
København25.7 – 1.83.560,-

 


Tyrkiske destinationer

Alanya – 1 uge fra 3.499,-

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Aalborg29.7 – 5.83.499,-
Billund5. – 12.83.498,-
København4. – 11.83.948,-

 

 


Spanske destinationer

Costa del sol – 1 uge fra 5.699,-

Tag på en dejlig tur til Spaniens solkyst Costa del Sol. Her ligger Mijas Costa, der er en charmerende kyststrækning og kendt for sine smukke strande, pulserende atmosfære og en blanding af traditionel spansk kultur og moderne faciliteter. Området strækker sig over 12 kilometer og tilbyder noget for enhver smag, fra afslapning på stranden til aktiv ferie.

Se mere her:
FraDatoPrisLink
Billund4. – 11.85.699,-
Aalborg4. – 11.85.699,-
København4. – 11.85.699,-

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365