Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Agadir med all inclusive for kun 4.429,-


1 uge i Agadir med all inclusive for kun 4.429,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Agadir er en moderne og charmerende badeby med trendy butikker, gode restauranter, et spændende marked og ikke mindst en fantastisk 6 kilometer lang strand med god plads til både børnefamilier og vandsport.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. nov – 3. dec 24 (7 nætter)
v/2 personer4.429,-


Hotel

 

Hele familien vil få en skøn ferie på Hotel Allegro Agadir, som hører til den spanske hotelkæde Barcelo. Hotellet ligger i hjertet af Agadir ved siden af en fin, lang sandstrand. Hotellet er omgivet af haver, og i nærheden finder du flere restauranter, strandklubber, butikker og caféer.

Allegro Agadir har også masser at tage sig til for både store og små. Hvad med for eksempel et spil tennis eller beachvolley? Du kan også nyde lækker mad og drikke hele dagen. Restauranten har et bredt udvalg af internationale retter, som du kan nyde takket være all-inclusive. Børnene kan hygge sig i swimmingpoolen og miniklubben. Det bliver en fantastisk ferie for alle!


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Vi har fundet godt tilbud fra København til Agadir:

Fra København: 26. nov – 3. dec 24

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365