Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Alanya med all inclusive for kun 3.898,-


1 uge i Alanya med all inclusive for kun 3.898,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

SE det gode tilbud til Alanya HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk:  Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge imellem. Se hele udvalget igennem her:

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 8. – 15. aug 24 (7 nætter)
Pris3.898,-

 

København: 11. – 18. aug 24 (7 nætter)
Pris5.098,-


Hotel

Riviera Alanya er et charmerende hotel med en afslappet atmosfære og en ideel beliggenhed i et fredeligt område nær Kleopatra-stranden. Hotellet har to pools, der passer til både voksne og børn, samt en poolbar, hvor du kan nyde en forfriskning. Hotellet byder også på et spacenter med hamam og sauna samt et lille, gratis fitnessrum. Riviera har en fremragende beliggenhed ved Kleopatra-stranden og består af tre bygninger, hvoraf den ene er tilgængelig via en lille vej.

Hotellet har to poolområder med solsenge og parasoller samt børneafdelinger i begge pools. Der er også en indendørs pool, der er åben indtil 15. maj og fra 1. november. Buffetrestauranten serverer morgenmad, frokost og middag, og mellem kl. 15.00 og 17.00 er sauna og hamam gratis (du skal medbringe dit eget håndklæde). Hotellet har også et fitnessrum og en frisør.

Der er gratis wifi på hele hotellet, roomservice og mange butikker og restauranter i nærheden. Gennemkørselstrafik kan opleves som forstyrrende, og der skal krydses en vej for at komme til stranden.

SE DET GODE TILBUD HER
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Alanya:

FRA billund 8. – 15. aug 2024

 

FRA københavn: 11. – 18. aug 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Alanya. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365