Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Milano for kun 2.090,-

Forlænget weekend i Milano for kun 2.090,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet Radisson hotel med pool!

Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der dagligt finder rigtig gode tilbud! Læs mere her

Vi vil sætte meget pris på, hvis du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot. På forhånd tak.


Sommer i europa

Book din ferie! Benyt dig af Radissons sommertilbud, mens det varer.

Besøg dine yndlingsdestinationer igen eller udforsk nye steder! Medlemmer kan spare op til 30% på sommerferier på fantastiske destinationer. Book fra den 3. juni til den 28. juni for ophold fra den 1. juli til den 10. september 2024. Slap af og nyd tiden med din familie eller partner.

Få den bedste rabat gennem appen.

Ikke medlem af Radisson Rewards endnu? Tilmeld dig nu gratis og få eksklusive fordele samt +2.000 point per ophold fra dag 1! Oplev fantastiske ophold med Radisson Hotels.

Op til 30% tilbud 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 9. – 12. aug 24 (3 NÆTTER)
HOTEL1.386,-
FLY704,-
I ALT2.090,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.772,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.386,- per person.

 

 

Billund: 14. – 17. aug 24 (3 NÆTTER)
HOTEL1.415,-
FLY710,-
I ALT2.125,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.829,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.415,- per person.

Radisson Blu hotel, Milan

Bo i Italiens hovedstad for mode, design og forretning på Radisson Blu

Bo tæt på Milanos centrum og mindre end 3 kilometer fra MiCo Convention Center og San Siro Stadion på Radisson Blu Hotel. Det stilfulde hotel i Milano, Italien, er bekvemt placeret for offentlig transport med nem adgang til Linate og Malpensa lufthavne.

Besøg nærliggende seværdigheder som Milanos Domkirke (Duomo) og museerne og kunstudstillingerne på Castello Sforzesco, som alle ligger mindre end 7 kilometer fra hotellet. Milanos modekvarter er også i nærheden, ligesom San Siro Stadion, hvor store musiknavne som U2 og One Direction har optrådt.

Hvis du er i humør til lidt shopping, kan du tage en kort køretur til Arese og tilbringe en dag i et af Europas største indkøbscentre med over 200 butikker.

Ægte italiensk cuisine

Prøv hotelrestauranten Leonardo, hvor du kan nyde den signatur morgenbuffet og derefter forkæle dig selv med lækre frokost- og middagsretter som pasta, lammekoteletter og kalvemilanese. Hotel- og lobbybaren giver en elegant ramme for eftermiddagsdrinks eller socialt samvær med forretningskolleger.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Milano:

FRA København: 9. – 12. aug 2024

 

FRA Billund: 14. – 17. aug 2024


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365