Vi finder de bedste rejsetilbud

Gavekort til Disneyland®  Paris og 1 overnatning for kun 759,-


Gavekort til Disneyland®  Paris og 1 overnatning for kun 759,- per person inkl. f.eks. 4-stjernet hotel med morgenmad og billet til Disneyland® Paris! – Det er muligt at tilpasse længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland® Paris!

Oplev en verden, som sætter fantasien i sving, og hvor atmosfæren er vidunderlig og fortryllende hele året rundt. Føl den Disney-magi, som du kender og elsker, i de eventyrlige omgivelser omkring Torneroseslottet, attraktioner, shows, parader og restauranter. Disneyland Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.518,- for 2 voksne, hvilket er 759,- per person. Der er tale om et gavekort til en overnatning på 4-stjernet hotel samt billetter under Disney Mini-Ticket Season. Det er muligt at tilkøbe højsæson eller weekender samt muligt at tilpasse længden, antal personer, datoer, hotellet og antal dage i Disneyland Paris ved at betale differencen!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Gavekort til disneyland Paris:

 

Gavekortet tager udgangspunkt i et ophold på et kvalitetstestet hotel med morgenmad og kan f.eks. være på et af de følgende hoteller.:

Som udgangspunkt er der tale om et ophold på 1 overnatning samt adgang til enten Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park, men der er mulighed for at tilføje antal rejsende, opgradere billetter til Disneyland®  Paris Kombi-billetter samt længden af ophold og adgang til Disneyland®  Paris:

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

Tag bil, bus, tog eller fly til Disneyland® og få en uforglemmelig oplevelse! Disneyland® Paris ligger kun 30 kilometer fra Paris og ca. 1 time fra Paris’ lufthavne med shuttle-bus. Der er direkte adgang fra A4-motorvejen og kun 2 minutters gang fra togstationen Marne-la-Vallée/Chessy.


indtryk

©Disney

©Disney

©Disney

©Disney


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Værdigavekort til Disneyland® Paris indeholdene:
1 overnatning i dobbeltværelse på et kvalitetstestet hotel.
1 dagsbillet pr. pers. til Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park.
Ekstraservices såsom morgenmad, alt efter det valgte hotel.
Fleksibilitet: Gavekortet er gyldigt i 24 mdr. og kan også bruges på andre rejser.
Frit valg af rejsedato inden for gavekortets gyldighed*
Voucher gyldig for 2 personer – flere personer kan bookes, når voucheren indløses.
*Indløsningsmulighederne henviser til Disney Mini-Ticket Season. På datoer i højsæsonen, i weekender og på helligdage må du forvente højere priser og dermed ekstra betaling.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365